Gebruikservaring Amarok

Ervaring met het gebruik van capsules voor potentie: een eerlijke recensie van Robert uit Riga

productfoto, ervaring met het gebruik van Amarok

Ik ben nog jong, pas 35 jaar oud, maar door een drukke agenda heb ik seksuele problemen ondervonden. Verschillende onsuccesvolle intercursussen - en ik was gebroken. Het gevoel van eigenwaarde staat op nul, ik kan meisjes niet in de ogen kijken en er was een soort angst voor seks. Ik dacht constant aan de mogelijke herhaling van mislukking, dus gaf ik mijn persoonlijke leven enkele maanden op. Ik besloot echter om mezelf te verenigen en op zoek te gaan naar een oplossing. De keuze viel op de Amarok-capsules - ik heb gewonnen dat het een kruidenpreparaat is en dat het Peruaanse maca bevat.

Geneesmiddeloverzicht

Ik heb Amarok besteld op de officiële website. Een vertegenwoordiger van het bedrijf belde me snel terug, beantwoordde al mijn vragen en plaatste een bestelling. Twee dagen later haalde ik het op bij het postkantoor. Ik vond die betaling pas leuk na ontvangst. Ik betreur het dat ik geen tijd had om het met korting te nemen, dus de cursus kostte me meer dan de aangegeven prijs.

De verpakking is stevig, de capsules zijn middelgroot, maar ze zijn gemakkelijk door te slikken - ze blijven niet in de keel steken. Het pakket bevat gedetailleerde instructies voor gebruik.

Hoe ik Amarok dronk

Ervaring met Amarok

Hoe te gebruiken - gedetailleerd op de verpakking. Het biedt twee schema's: één en twee pillen per dag. Ik besloot meteen te beginnen met de maximale dosis om meteen te begrijpen of er een effect is of niet. In het begin nam ik het strikt vóór de maaltijd in, maar mijn gebruikservaring suggereert dat je na de maaltijd kunt drinken - het heeft nergens invloed op.

De totale ervaring met het gebruik van Amarok was een maand. Ik merkte meteen het resultaat, maar besloot de cursus te verlengen om een cumulatief effect te krijgen.

Het effect van het medicijn

Ik voelde een verbetering van de mannelijke potentie op ongeveer de derde dag van gebruik. Het gebeurde heel plotseling - ik ontmoette een meisje en voelde veel opwinding. Hier werd ik erg blij van, want de afgelopen maanden ben ik dit gevoel vergeten.

Vroeger bleef de angst voor misfire, dus er was geen seksueel contact. De eerste seks vond een week na de start van de cursus plaats en alles ging geweldig. De erectie stelde me niet teleur - de partner is blij. Ik wil meer zeggen - de sensaties zijn veel helderder dan voorheen, en ik kan de duur van seks beter beheersen.

Ik heb ook gemerkt dat Amarok het algehele welzijn beïnvloedt. Als ik vroeger, vanwege stress, vaak slaapproblemen had, was er angst en angst, nu val ik in slaap als een baby. De hele dag voel ik een golf van kracht en levendigheid. Seks is altijd geweldig, zelfs na een dag hard werken.

De Amarok-cursus een maand geleden voltooid, het effect houdt aan. De erectie is steen, de sensaties zijn erg helder en het lijkt erop dat zelfs de penis is toegenomen. Elke dag hoor ik enthousiaste complimenten van het meisje. Er waren geen bijwerkingen gedurende de hele opname. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik niet eerder met Amarok ben begonnen.