Verbetering van de potentie en het libido: wat moet er gedaan worden om te verbeteren

Het verbeteren van de potentie en het versterken van uw intieme mogelijkheden is een omvangrijk onderwerp dat voor elke man relevant is. Een correcte levensstijl, regelmaat van geslachtsgemeenschap, het gebruik van traditionele medicijnen - dit alles heeft invloed op de verbetering van de vaardigheden, maar het kost tijd voordat het resultaat optreedt.

Een man verbeterde zijn potentie vóór geslachtsgemeenschap met een vrouw

Er zijn situaties waarin u de mannelijke potentie moet verbeteren en het libido zo snel mogelijk moet versterken. Bijvoorbeeld, vóór een romantische date, waarbij u echt indruk wilt maken op uw partner met uw passie, moet u soms uw potentie vergroten.

Spiritualiteit

Er is geen reden om na te denken over hoe je de potentie kunt versterken als er geen kracht en kracht is en er alleen maar een slecht humeur en vermoeidheid is. Hoe sterk het libido van een man ook is, het kan in deze toestand tijdens een afspraak nauwelijks worden verbeterd en versterkt.

De potentie wordt gecontroleerd door de hersenen, dus als de hersenen het commando geven om te ‘liggen en te rusten’, is het erg moeilijk om te rekenen op het versterken van de potentie. Dit betekent dat je je libido kunt verbeteren als je je hersenen een beetje voor de gek houdt, met behulp van:

 • Korte slaap of rust met maximale ontspanning.
 • Contrasterende douche.
 • Gemakkelijk opladen.
 • Geniet van een heerlijk licht diner met een kopje natuurlijke koffie.

Ons lichaam heeft veel energiereserves, en deze eenvoudige technieken zijn voldoende om onze kracht te versterken, en versterking zal ervoor zorgen dat de potentie niet faalt.

Een goede methode om je kracht te verbeteren is cafeïne. Veel mannen drinken liever een beetje alcohol, maar voor activiteit is het veel beter om sterke natuurlijke koffie, natuurlijke cacao, warme chocolademelk of goed gezette thee met een schijfje citroen te drinken. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat een man die alcohol drinkt er fatsoenlijk uitziet in de ogen van zijn vrouw.

Als een man zich moe voelt, moet hij een contrastdouche nemen

Ontspanning

Stress heeft een grote invloed op de potentie van een man, het versterkt namelijk de angst voor een nieuwe partner. Zelfs het sterkste verlangen kan worden tegengehouden door banale angst, een onbewuste angst om ‘niet op peil te zijn’, en dit kan zijn libido niet verbeteren. Het beste wat je kunt doen is ontspannen, je ademhalingsritme verbeteren en jezelf ervan overtuigen dat alles goed komt. Je moet geen medicijnen gebruiken om je te kalmeren - als het uiteindelijke doel van de date niet een zoete droom is aan de zijde van een ontmoedigde vriendin, maar om je intieme leven te verbeteren.

Een klein geheim in deze situatie is het nemen van vitamine C - gewoon ascorbinezuur. Het heeft het vermogen om stress te verlichten door de bijnierhormonen te beïnvloeden en de stemming te verbeteren. Daarom kunt u, na het drinken van 5-6 tabletten vóór de vergadering, er rustig, ontspannen en zelfverzekerd naar toe gaan. Zelfs als de receptie als een placebo werkt, zal de situatie zeker niet slechter zijn.

voedingssupplementen

Niet iedereen wil synthetische drugs gebruiken om de potentie bij mannen te verbeteren, en dit is absoluut correct. Als het lichaam er serieus aan went, zal de potentie alleen afhangen van de felbegeerde pil die deze kan verbeteren, en dit is een zeer twijfelachtig vooruitzicht.

Chinees voedingssupplement voor het verbeteren van de potentie is een plantaardig voedingssupplement dat vóór de afspraak een toonverbeterend effect kan hebben.

Het medicijn werkt vanwege de samenstelling, die de kracht in bed kan versterken:

 • Horny Goat Weed is een afrodiserende plant die het testosteron verhoogt.
 • Ginseng is een wortel die het verlangen verhoogt en de activiteit van het hele lichaam kan verbeteren.
 • Noordelijk mos - zorgt voor de bloedtoevoer naar de bekkenorganen, waardoor een erectie ontstaat.
 • Krillextract is een bron van stoffen die het testosteron verhogen.

Het product voor mannen bevat ook geneeskrachtige kruiden en zink, die de seksuele vermogens niet onmiddellijk verbeteren, maar over het algemeen de activiteit en het uithoudingsvermogen beïnvloeden en de gezondheid kunnen verbeteren. Het is opmerkelijk dat het supplement door mensen van beide geslachten kan worden gebruikt, bij vrouwen fungeert het als een methode om het genot te verbeteren, bij mannen - als een middel om erecties te versterken.

U kunt het medicijn op twee manieren innemen:

 • Eenmalig, zodat de potentie vlak voor de handeling in 20-30 minuten verbetert.
 • Een cursus zodat potentie nooit problemen veroorzaakt. De fabrikant adviseert om gedurende twee weken 1-2 capsules in te nemen om het voortplantingssysteem te versterken, waarna u een pauze van een vergelijkbare periode moet nemen.

Het voedingssupplement heeft geen contra-indicaties of beperkingen, maar kan niet worden gemengd met alcohol en wordt niet aanbevolen om te drinken als u een hoge bloeddruk heeft.

Andere medicijnen

Ondanks het feit dat de meeste mannen weigeren speciaal ontwikkelde medicijnen te nemen die de erectie bevorderen, vinden velen van hen, zonder de apotheek te verlaten, wat ze moeten nemen om hun seksleven te verbeteren en hun kracht op het romantische front te versterken. Er is bijvoorbeeld een medicijn op basis van koninginnengelei, dat wordt voorgeschreven aan zwakke en asthenische kinderen met een slechte eetlust en angststoornissen, om het immuunsysteem te versterken. En mannen die twijfelen aan hun seksuele kracht gebruiken het als middel om een erectie te versterken.

Het antwoord op dit fenomeen is dat het libido positief wordt beïnvloed door bijenkoningingelei, wat het libido kan verbeteren en de geslachtsgemeenschap beter en langer kan laten duren. Maar het komt zelden voor dat een man aan koninginnengelei wil sleutelen, omdat het veel gemakkelijker is om naar de apotheek te gaan, een medicijn op basis van koninginnengelei te kopen, het onder de tong te leggen, driemaal daags één tablet, en op de toon te wachten. verbeteren.

Waterprocedures

U kunt de potentie verbeteren vóór geslachtsgemeenschap met ijs. Vindingrijke mannen gebruikten deze methode vele decennia geleden, maar zelfs vandaag de dag verliest het zijn relevantie niet vanwege het gemak van uitvoering.

De eenvoudigste manier om je toon te versterken is door naar de stoomkamer te gaan en dan in een koud dompelbad te duiken. Maar als het tijdsbestek tijdens het wachten op een date niet de mogelijkheid biedt om naar het badhuis te gaan, kan versterking eenvoudiger worden bereikt: vul twee containers met water van verschillende temperaturen - laat de ene matig heet zijn, en de tweede koud, maar niet ijzig. Door uw penis afwisselend in elke container te laten zakken, kunt u uw libido verbeteren.

Je kunt de methoden om de mannelijke kracht te verbeteren aanvullen met koud water door ijs te gebruiken. Om dit te doen, moet je een halve kilo ijs nemen, deze in een handdoek wikkelen en deze afwisselend precies één minuut op je hoofd, hart en scrotum aanbrengen. Het is noodzakelijk om de manipulaties te herhalen totdat het ijs smelt. Het is uiterst belangrijk om de organen niet af te koelen in een poging de seksuele functies te versterken, anders zal de versterking tevergeefs zijn.

Lichaamsbeweging

Om de seksuele functie te verbeteren, is het noodzakelijk om de techniek van het uitvoeren van fysieke oefeningen onder de knie te krijgen en het lichaam te versterken. De persoon wordt gevraagd om op de mat te gaan zitten, de hielpees met zijn handen vast te pakken en erover te wrijven. Tegelijkertijd moet de druk, wanneer de hand naar beneden gaat, sterk zijn, en wanneer deze omhoog gaat, moet deze licht en aaiend zijn.

Maar het is veel gemakkelijker om eenvoudige spierversterkende oefeningen te doen, waardoor het bloed goed in de bekkenorganen circuleert. Deze omvatten:

 • Het bekken in verschillende richtingen bewegen.
 • Squats.
 • Het aanspannen van de dijspieren vanuit een staande positie.
 • Vanuit een liggende positie tilt u uw benen één voor één op en beschrijft u cirkelvormige bewegingen met uw vingertoppen.
Lichamelijke oefeningen voor de bloedcirculatie in de bekkenorganen

Volgens talrijke beoordelingen zijn squats de meest effectieve fysieke trainingsmethode om de potentie bij mannen te verbeteren. Maar het moment van plezier van de oefening is erg belangrijk. Als er een gevoel van fysieke bevrediging door oefening ontstaat na touwtjespringen, balspelen of pull-ups aan een stang, dan is dit wat een bepaalde man nodig heeft: zijn persoonlijke manieren om de toon vóór geslachtsgemeenschap te verbeteren. En het versterken van het spierstelsel zal een aangename bonus zijn voor uw aantrekkelijkheid.

Gezonde levensstijl

Natuurlijk zijn er veel methoden om uw vertrouwen in uw seksuele capaciteiten te versterken en uzelf niet in verlegenheid te brengen met de vrouw van uw hart op een romantische date. Uiteindelijk kun je regelmatig een pil uit de apotheek nemen en niet nadenken over de eigen mogelijkheden van het lichaam, waarvoor het versterken van kracht de manier is om de mogelijkheden te vergroten.

Om ervoor te zorgen dat het probleem van de noodverbetering van het libido niet elke keer opnieuw optreedt, is het beter om u aan eenvoudige regels te houden die u jarenlang precies zullen vertellen hoe u de potentie kunt verbeteren, zonder chemicaliën of methoden die gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

 1. Regelmatig seksleven met een vaste partner.
 2. Een uitgebalanceerd dieet dat een optimaal gehalte aan hormonen, inclusief geslachtshormonen, in het bloed handhaaft.
 3. Sporten verbetert de algehele tonus en energie, versterkt de spieren.
 4. Stoppen met slechte gewoonten zoals alcohol drinken of roken. Het is bewezen dat een roker vaker last heeft van erectiestoornissen dan iemand die gestopt is met roken.
 5. Tijdig en regelmatig onderzoek door een uroloog, testen en behandeling van eventuele gedetecteerde pathologieën.

Met deze vijf eenvoudige regels kan de kwaliteit van het seksuele leven zelfstandig worden verbeterd, zonder gebruik te maken van maatregelen of methoden om een erectie kunstmatig te versterken.