Erectieproducten

Producten om de potentie te vergroten en erecties bij mannen te verbeteren

Met de juiste voeding kan een man de kans op erectieproblemen verkleinen en het immuunsysteem versterken. Daarom moeten mannen alcohol, fastfood, koolzuurhoudende dranken, energiedrankjes, worstjes, worstjes, gerookt vlees en vetrijk voedsel opgeven. Zoetwaren, gebak en bier veroorzaken ook schade aan het lichaam. Het is raadzaam om dit alles en vele andere soortgelijke schadelijke producten uit het dieet uit te sluiten. Laten we nu eens kijken naar de lijst met producten die de potentie helpen vergroten en de ontwikkeling van verschillende ziekten van het mannelijke voortplantingssysteem voorkomen.

Granaatappel om de erectie te verbeteren

Een van de producten die de erectie bij het sterkere geslacht verhoogt, is granaatappel. Het verbetert de productie van stikstofoxiden aanzienlijk en voorkomt tegelijkertijd de ontwikkeling van oxidatieve processen en de vorming van vrije radicalen. Dit nuttige product verhoogt de testosteronniveaus bij mannen, verlaagt de bloeddruk en verbetert de circulatie van angiogene cellen in het endotheel.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die drie jaar lang dagelijks granaatappelsap dronken, een vermindering van het aantal plaques op hun bloedvaten met ongeveer een derde zagen. Het is belangrijk om te onthouden dat de voordelen van dit product alleen worden bereikt als het vers wordt geconsumeerd. Vers geperst sap heeft ook een goed effect. Concentraten en extracten die in winkels worden gekocht, bieden geen enkel voordeel, omdat ze geen antioxidanten bevatten.

Effect van knoflook

We weten allemaal dat dit product een specifieke scherpe geur heeft die na consumptie nog lang in de mond blijft hangen. Maar ondanks dit feit is het product zeer nuttig voor iedereen, vooral voor mannen. Knoflook helpt het immuunsysteem te versterken, erecties te verbeteren en de productie van testosteron te versnellen. Testosteron is op zijn beurt een belangrijk hormoon dat verantwoordelijk is voor de potentie bij mannen. Dit product bevat vitamine B9, B6, B5, B3, B1, bètacaroteen, ascorbinezuur. Bovendien bevat het een grote hoeveelheid kalium, calcium en fosfor. Het is nuttig voor het lichaam, het is niet voor niets dat onze ouders ons van kinds af aan leren een teentje knoflook met borsjt te eten, of het te gebruiken als specerij voor salades en andere gerechten. Het wordt aanbevolen om alleen biologische producten in uw dieet op te nemen.

Voordelen van noten voor erectie

Verschillende soorten noten zijn nuttige producten voor de gezondheid van mannen en vrouwen. Omdat we nu de situatie met mannen bekijken, laten we het hebben over de voordelen voor hen. Noten zijn noodzakelijk voor mannen omdat ze de erectie en de geslachtsfunctie helpen verbeteren. Deze voedingsmiddelen moeten rauw worden geconsumeerd om er zoveel mogelijk voedingsstoffen en vitamines uit te halen. Het is bekend dat walnoten en andere soorten noten een hoog argininegehalte hebben. Het is arginine dat in het menselijk lichaam kan worden omgezet in mon(o)stikstofmonoxide (ook wel stikstofmonoxide genoemd).

Studies hebben aangetoond dat degenen die zes tot acht walnoten per dag eten een lagere bloeddruk hebben. Het is vermeldenswaard dat een dergelijk effect moeilijk te bereiken is, zelfs door behandeling met moderne medicijnen. Noten bevatten ook steroïden, etherische olie, vitamine PP, B1, B2, C, vezels en tannines. Heel vaak adviseren artsen mannen om een middel te gebruiken dat is gemaakt van honing en walnoten. Dit mengsel van ingrediënten helpt het aantal spermacellen te vergroten en hun levensduur te verlengen.

Bovendien helpt zo'n tandem van producten de erectie bij mannen te verbeteren, en bij vrouwen vergroot het de kans om zwanger te worden. Om het product te bereiden, kunt u deze ingrediënten in gelijke hoeveelheden combineren, grondig mengen en elke dag 2 eetlepels consumeren. l. Om de potentie te vergroten, moet u 5 uur voor het slapengaan 2 eetlepels van het product consumeren. Na een paar dagen zul je aanzienlijke verbeteringen merken. De potentie neemt toe als gevolg van de bloedstroom naar de liesstreek.

Het effect van zink op de erectie

Zink in noten helpt het testosteronniveau te verhogen en de erectie te verbeteren. Zink is ook verantwoordelijk voor de vorming van sperma en sperma. Volgens meerdere onderzoeken bleek dat bij ongeveer een kwart van de mannen die te maken kregen met impotentie, in de late puberteit, een tekort aan zink werd vastgesteld. Daarom zal goede voeding, bestaande uit gezond voedsel, erectieproblemen helpen elimineren en de potentie vergroten.

De voordelen van zeevruchten

Zeevruchten zijn nodig om de erectie te verbeteren. Garnalen, zalm, inktvis en verschillende soorten vis verzadigen het lichaam met nuttige omega-3-, omega-6-zuren, die verantwoordelijk zijn voor de vorming van het mannelijke geslachtshormoon - testosteron, daarnaast eiwitten, sporenelementen en vitamines.

De voordelen van spinazie

Heel vaak wordt spinazie een steroïde van natuurlijke oorsprong genoemd. Het bevat grote hoeveelheden ecdysteron, een fytoecdysteroïde die op zijn beurt de erectie verbetert door de testosteronniveaus te verhogen. Een andere positieve eigenschap van spinazie is dat de daarin aanwezige natuurlijke nitraten worden omgezet in stikstofoxiden, die de vaatverwijding bevorderen. De transformatie vindt plaats met behulp van bacteriën die in de maag op het oppervlak van de tong aanwezig zijn. Om deze reden wordt het niet aanbevolen om het te overdrijven met allerlei soorten mondwater, omdat ze nuttige bacteriën eenvoudigweg wegspoelen. Dit product bevat een grote hoeveelheid vitamines en mineralen, die zeer noodzakelijk zijn voor het verbeteren van de productie van testosteron en stikstofmonoxide.

Andere erectieproducten

Naast de bovengenoemde producten zijn er nog veel meer nuttige producten voor de mannelijke potentie. Deze omvatten:

  • gefermenteerde melkproducten (kefir, zure room, kwark, yoghurt, room);
  • kwartel, kippeneieren;
  • mager vlees;
  • verschillende kruiden (koriander, munt, basilicum, selderij, peterselie, dille);
  • tarwekiemen;
  • olijfolie;
  • natuurlijke donkere chocolade;
  • groenten (bieten, wortels, sla, uien, kool);
  • fruit (bananen, dadels, sinaasappels, citroenen, vijgen).

Het is vermeldenswaard dat wetenschappers de voordelen van natuurlijke koffie voor erectie hebben bewezen. Nadat een man een kopje van dit drankje heeft gedronken, zal hij een verhoogde afgifte van adrenaline ervaren, waardoor de hersenen snel zullen reageren op eventuele prikkels en de bloedcirculatie in het liesgebied zal toenemen.

U moet ook onthouden dat het drinken van een overmatige hoeveelheid drank leidt tot een verhoogde bloeddruk en vele andere kwalen die uw gezondheid negatief kunnen beïnvloeden. De hierboven genoemde erectieproducten bevatten vitamine E, A, B, C, die erg belangrijk zijn voor de normale werking van de geslachtsorganen van elke man. Dergelijke producten bevorderen een verhoogde bloedtoevoer naar de penis en reinigen van de bloedvaten. U moet voor uw gezondheid zorgen en onmiddellijk een arts raadplegen als er verdachte symptomen van erectiestoornissen optreden.